• MX news by the fans

  • Motocross Belgie

  • GP Namur

  • BK Kester

  • Valkenswaard

DSC_0410Cairoli steelt de show in Genk

De brommerkescross was plezant voor Tony Cairoli die we hier in een minder gekende stijl over het circuit zagen rijden.  Alhoewel, iemand voor zich uit zien rijden kon hij ook niet verdragen met zijn scooter.  Hij deed er alles aan om te winnen en het was een plezier voor het oog.

foto's

Mini's

De allerkleinsten mochten hun demorondjes rijden onder begeleiding en op een aangepast circuit. Een wedstrijd is het niet, want dat mag niet.  Maar een demonstratiegeven voor het publiek mag wel en we zijn elk jaar verbaasd hoe die kleintjes over dat parcours gaan.

foto's

Everts and Friends

De grootste verrassing kregen we toen we een jaar na zijn blessure Steve Ramon hier terug op de motor zagen. Een kippevelmoment.  En hoe.. met zijn gekende stijl deed hij er alles aan om in de American race zo lang mogelijk mee te doen  

Deze reeksen zijn vooral fun en toch zien we mooie reeksen, want die gp rijders plooien niet voor mekaar.  Er zitten altijd een paar lolbroeken tussen die van motor verwisselen of achterop gaan zitten en dat maakt deze organisatie zo fijn.  De piloten zijn ontspannen en lopen gewoon tussen het publiek, en ze genieten ervan.

Een aanrader voor elke liefhebben.

foto's